logo
Copyright Qode Interactive 2016
de Penningmeestersch | Tarieven
297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-297,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Tarieven

Tarieven

Bij Administratiekantoor “De Penningmeestersch” kunt u ervoor kiezen uw boekhouding voor een vaste prijs te laten verzorgen. Samen met u kijken we naar de voor u meest geschikte oplossing. Als ondernemer bepaal je zelf hoe ver je met ons in zee gaat. Je kunt je hele administratie aan ons uitbesteden of alleen het deel dat jij nodig vindt. Elke onderneming en elke ondernemer is per slot anders.

Wij zorgen voor een op maat gesneden offerte, zodat u vooraf weet wat de tarieven of vaste prijsafspraken voor de te verrichten werkzaamheden zijn.

Dus geen verrassingen achteraf. U weet waar u aan toe bent!

En….. mocht u een keer een vraag hebben, dan kunt u ons bellen en u krijgt hiervoor geen factuur zoals bij andere accountants-/administratiekantoren. Dit is een onderdeel van de vaste prijs.

Wist u dat veel ondernemers klant zijn bij een accountantskantoor, terwijl het vaak volstaat om klant te zijn bij een administratiekantoor? Voor ZZP en MKB is een administratiekantoor een goede keus omdat het dezelfde kennis en services op maat aanbiedt voor lagere tarieven.

 

 

Uw administratie gewoon goed geregeld ?

Vraag dan nu een offerte of gratis adviesgesprek aan.

Neem contact op