logo
Copyright Qode Interactive 2016
de Penningmeestersch | Over ons
262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-262,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over ons

Doelstelling

Ondernemen zonder zorgen

Door “De Penningmeestersch” in te schakelen voor al uw financiële zaken en bedrijfseconomisch advies, bent u van een hoop rompslomp verlost. Wij weten wat er speelt bij u als ondernemer en staan u dan ook continu met raad en daad terzijde, zodat u zich kunt bezighouden met uw hoofdtaak:  ondernemen, terwijl u weet dat uw zaken goed geregeld worden.

“De Penningmeestersch” staat voor:

  • Duidelijk – Betrokken – Betrouwbaar – Efficiënt – Betaalbaar.

Wij willen u helpen succesvoller te zijn !

Persoonlijk contact

Wij kennen u

Wij werken met een klein team en kennen onze klanten persoonlijk. Wij hechten dan ook veel waarde aan individuele service en een goed contact met u als cliënt.

Als u kiest voor “De Penningmeestersch” als partner dan kiest u voor een professionele dienstverlener die u met een no-nonsens mentaliteit, kostenvriendelijk, efficiënt en persoonlijk ondersteunt met kwaliteitsdienstverlening !

Tarieven

Uw boekhouding geregeld voor een vaste prijs!

Bij Administratiekantoor “De Penningmeestersch” kunt u ervoor kiezen uw boekhouding voor een vaste prijs te laten verzorgen. Als ondernemer bepaal je namelijk zelf hoe ver je met ons in zee gaat.

Zo voorkomt u vervelende verrassingen achteraf!

Algemene voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderlander onder nummer 09115798.  De laatste versie van januari 2015 kunt u middels onderstaande link downloaden.

AV- De Penningmeestersch januari-2015

 

Neem contact op