logo
Copyright Qode Interactive 2016
de Penningmeestersch | Overstappen
319
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-319,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Overstappen

Overstappen

Zorgeloos overstappen!

In de regel wordt het als een drempel gezien om over te stappen naar een nieuwe accountant of administratiekantoor.  Ondanks de onvrede over de kwaliteit, de toegevoegde waarde of de kosten van uw huidige financieel dienstverlener. Deze vrees is begrijpelijk, maar onterecht

Onze ervaring is juist dat een verfrissende blik op uw bedrijf en uw financiële situatie vaak voor aangename verrassingen kan leiden.

Overstappen naar “De Penningmeestersch” is eenvoudiger dan u denkt met onze overstapservice.

Wij dragen zorg voor een vlotte en gestructureerde overgang waar u geen omkijken naar heeft. Wij zullen uw gehele dossier opvragen, inlezen en het ons eigen maken. We kunnen dan direct voor u aan de slag en ook lopende boekjaren verder behandelen.

Accountant of administratiekantoor ?

Een accountant is alleen voor middelgrote tot grote bedrijven verplicht, maak vaak een stuk duurder en niet per definitie beter.

 

Start dus vandaag nog met besparen en neem contact op voor de gratis overstapservice.

Neem contact op