logo
Copyright Qode Interactive 2016
de Penningmeestersch | Financiering
310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-310,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Financiering

Ondersteuning bij uw financieringsvraagstukken

Ondernemers merken het regelmatig: banken zijn afwachtend wat betreft financieringen en eisen veel zekerheden. De criteria die worden gehanteerd bij de aanvraag van financieringsverzoeken zijn niet mals.  

Uw adviseur van “De Penningmeestersch” ondersteunt u bij al uw financieringsvraagstukken. Of u nu van plan bent om een nieuwe onderneming te starten, uw onderneming uit te breiden, denkt aan overname en bedrijfsopvolging of om juist te herfinancieren, onze adviseur helpt u op professionele wijze.

Meerdere kanalen

Bij bedrijfsfinanciering zijn er diverse opties. U kunt bijvoorbeeld denken aan financiering via:

   • Banken
   • Qcredits
   • Crowdfunding
   • Kredietunie
   • Overheid
   • Participatie: Venture capital / private equity

Via ons netwerk brengen we u als ondernemer graag in contact met participatiemaatschappijen en informal investors.

Soms kan een subsidie ook een onderdeel van de financiering van bijvoorbeeld een innovatief project zijn. Onze adviseur Tonnie Coenen participeert in de Genium Group. Hier werken ook ervaren subsidie adviseurs, die een hoge succes rate hebben en op basis van no cure no pay werken.

 

 

Financieringsmemoranda

Onze adviseur heeft ruime ervaring in het opstellen van financieringsmemoranda en geeft u hiermee inzicht in uw financiële situatie en adviseert u over de best passende financieringsvorm. Aan het memoranda ligt een bedrijfsanalyse ten grondslag. Als alles in kaart is gebracht wordt de aanvraag uitgewerkt, naar uw beste wensen en kan de aanvraag zo worden ingericht dat het past binnen de normen van de bank of financieringsinstantie.

Door in de bedrijfsanalyse de belangrijkste zaken te onderbouwen krijgt uw aanvraag absoluut meer slagingskans !

Samen het gesprek aangaan

Bij een financieringsaanvraag verzorgen wij voor het u volledige aanvraagtraject en voeren wij samen met u de gesprekken met de geldverstrekker. Wij vinden het belangrijk dat de financieringsvorm bij u past en bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn thuis in de eisen die banken stellen en hebben goede ingangen bij alle financieringsmaatschappijen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op